Bytræseminar – Københavns Universitet

2016 > Bytræseminar

Bytræseminar

Bytræseminar

Dato

17. nov. 2016

Sted

Frederiksberg Campus

Pris

1.800 kr. for abonnenter på Videntjenesten. 
For øvrige 2.500 kr. Priserne er ekskl. moms.

Tilmeldingsfrist

10. nov. 2016

Dette års bytræseminar vil fokusere på forudsætningerne for at bytræer kan være med til at håndtere byens vand.
Træekspert Jens Thejsen drøfter plantevalget af bytræer i LAR-situationer, fagkonsulent Kim Tang diskuterer anlægstekniske aspekter, og Björn Embren, stadsgartner i Stockholm, fortæller om svenske erfaringer med brug af overfladevand til træplantninger. Ingeborg Callesen og Hanne Larsen, IGN, orienterer om deres forskning om hvordan trærødder klarer sig i vandmættet jord.
Andre emner som berøres er bl.a. borgerinddragelse i forvaltningen af bytræer – her vil Natalie Gulsrod, IGN, præsentere muligheder og begrænsninger på baggrund af undersøgelser i en række kommuner i ind- og udland. Anders Busse Nielsen, IGN, henter skoven ind i byen med sit oplæg om  ’Byen, der fungerer og opleves som en skov’. Derudover har vi prominent besøg fra udlandet i person af Stephen Livesley, fra Melbourne i Australien, og Mohammad Rahman fra München i Tyskland medbringer ny, spændende og relevant forskning om bl.a. bytræers bidrag til nedkøling, vandhåndtering og biodiversitet.

Invitation / program

Download invitation

Varighed

1 dag

Faglig ansvarlig

Oliver Bühler, olb@ign.ku.dk

Kontakt

Har du praktiske spørgsmål vedrørende arrangementet, er du velkommen til at skrive til SL-arrangementer@ign.ku.dk. For telefonisk henvendelse kontakt Anne Nysted, tlf. 35 33 16 23 eller Britt Majgaard, tlf. 35 33 17 69.